Monkey World – En lille zoo.

Monkey World er en mindre dyrepark, der gør en stor forskel for rednings dyr og mennesker, der har det svært.

Monkey World tager børn og unge i forløb som har det svært + De har en klub for dig + Dine børn, samt institutioner, så de kan komme helt tæt på deres dyr.

Der bliver gjort et stort arbejde for unge der har det svært.

De har mange dyr som feks. aber, egern, papegøjer, karper og krybdyr, der hver dag skal have kærlighed og mad. Og det får de.

Monkey World tager både børn og unge i forløb med og uden mentor. Alternative forløb starter med 3 forløb, som derefter forlænges efter behov.

Behandlingsformer

Der anvendes alternative behandlingsformer som dyre terapi, afstresning med musik, vand og meget meget mere.

Dyr som behandling

Dyr kan have en terapeutisk effekt på mennesker. Mødet mellem dyr og mennesker, kan styrke deres sociale kompetencer. Når vi er sammen med dyr, så styrker det blandt andet vores evne til at vise tillid og empati – og at vi, der er sammen med dyr, vil være mere positive og mindre aggressive. Det er vores erfaring at vi viser en ny form for indre ro, når vi får lov til at sidde og observere dyr på tæt hånd, eller måske får lov til at holde og nusse et dyr..

Monkey World er et fristed, et sted hvor børn, unge og voksne kan komme i forløb og føle sig trygge. Vi tilbyder samtidigt unge over 19år, der har behov, kan komme i frivilligt arbejde, så de kan arbejde med sig selv samtidigt med de arbejder med dyrene.

Når vi får indgået nye aftaler med faste terapeuter tilbyder vi terapi for alle aldre med dyre terapi, fiske terapi og mentor forløb, indenfor stress, angst, depression og PTSD.

Monkey World har også en lille shop du måske vil finde spændende.

Du finder den lille zoo på

Adressen: Nejedevej 20, 3400 Hillerød Telefon22 74 43 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *