Lopper

Jeg har prøvet lidt af hvert når det kommer til loppemidler. Desværre har flere af dem været ret hårde for vores katte. Gift for lopper, er også gift for vores katte. Sidst det var ved at gå galt brugte vi frontline. Vores kat reagerede ret voldsomt. Fråde i hele munden. Den savlede over hele huset. Tomlede nået rundt som var den fuld. Den havde store øjne og vi frygtede virkelig det værste.

Så nu er det slut med den slags gift. Vi er begyndt at bruge nogle af de giftfrie produkter i stedet. Vi har prøvet Novermin og Biospotix. Begge virker faktisk ret godt. Vi har endnu ikke oplevet at få lopper. Dog holder det kun ca. 4 uger, men det er dét værd.

Update: Vi har nu igennem en længere periode prøvet at bruge loppehalsbåndene fra Biospotix. De skulle virke i op til 3 måneders tid hvis jeg husker rigtigt. End til videre har vi ikke oplevet nogen lopper hos kattene. Og så dufter halsbåndende tilmed godt. De er billige og det er Biostoptix generalt, hvor Novermin er noget dyrere i brug.

Aldrig mere gift til vores katte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *