Du ødelægger min nattesøvn

Sidder lige her kort inden jeg går i seng og tænker på om jeg endnu engang skal have ødelagt min søvn. Sagen er den at jeg ikke altid får “smidt” katten ud inden jeg lægger mig. Resultat er til at aflæse næste morgen i mine øjne. De har liiiidt svært ved at åbne. Katten har det med at stå midt om natten pludselig og skrabe i vindueskarmen op af gardinet. Det larmer. Katten miaver. Det larmer. Jeg vågner. Jeg kan lige så godt rejse mig og lukke katten ud, for den stopper ikke igen før det sker. Jeg lægger vågen i et par timer vis jeg er uheldig. Træt, meget træt når jeg vågner. Jeg MÅ huske at lukke den kat ud 🙂

Nå, jeg smutter lige ud og fodrer den inden jeg går ind og lægger mig. Har lige købt nyt foder. Taste Of The Wild. Spædende hvad den siger til dét. Godnat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *