Åh nej! Min kat er væk igen.

Ahh lad os lige slå koldt vand i blodet. Der er ikke engang gået 18 timer siden jeg så ham sidst. Det er ikke første gang han er “væk”, og det er næppe sidste. Men man bliver da lidt nervøs hver gang det sker. Han er lidt sin egen. Kommer og går når det passer ham. Men han plejer altså at være hjemme i løbet af dagen, så når han nu ikke er hjemme denne gang, er det så fordi der mon er sket noget? Sidste gang, var han væk i 5 dage. På 4. dagen var vi ude og sætte sedler op og lægge i folks postkasser. Har i set vores kat?? Det var der. Naboen. De havde set ham oppe på loftet hvor han var kravlet igennem et hul som man ikke sådan lige uden videre kan komme ned af igen. De viste ikke om han stadig var der oppe. De havde ikke set ham komme ned men prøvet at lade hullet stå åbent. På 5. dagen kom han hjem. Han havde det fint. Han har havde tamt sig lidt. Uden mad og drikke i flere dage, så kan det hurtigt ses. De næste par dage sov han hjemme og mere end han plejede. Men hvad med denne gang? Ville han være væk lige så længe? Var han spærret inde igen et sted? …….. Nææ hov imens jeg sidder og skriver dette, så dukkede han op. Går stille og roligt igennem terrasse døren der står åben. Går direkte ud til foder og vand skålen og tager for sig at retterne. 2 minutter senere, lægger han sig på min vandlige plads, i kæleren. Godnat og sov godt siger han. Det samme gør jeg. Jeg er lettet, endnu engang 🙂

Ikke min kat skal det lige siges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *