En doven kat?

Er det for meget at pege fingre af andre, når man selv ikke er for god? Hold op hvor det her med at holde ferie og corona tider, kan være anstrengende. Det er jo mega hårdt ikke at lave noget. Jeg sidder og skriver dette, imens jeg ser på den ene af mine katte, der bare ligger som en død pels klat på spisebords stolen. På den ene side følger jeg mig misundelig. På den anden side, så begynder jeg at føle at den manglende energi, er en belastning. Hvorfor magter folk at stå op kl. 6 om morgenen..i deres ferie, for at tage ud og løbe 5 km? Det er da at pine sig selv….Gid det var mig:-D

Nææ så hellere være kat. De har altid en god undskylning for at dovne den. Eller har de? De sover altid med et halvt øre åbent. Lyden af en dåse, pose eller bare et køleskab, kan få dem til at vågne på magisk vis. Også selvom de har været ude og jage hele natten. Tænk hvis det var dig der havde været ude hele natten og jage (mad eller måske en partner 😉 ) Ville du så også lige løfte lidt på øjenlåget ved lyden af køleskabet der åbner kl tidligt om morgenen?

Jeg ville ønske jeg var kat nogen gange!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *