Find den rette hundeskov til din hund

Når du har en hund, er det nok ingen overraskelse at én af dens favorit ting at gøre, er at gå ture. Det er rigtig vigtigt for en hund at komme ud og motionere, samtidig med at den selvfølgelig har nogle behov som er vigtige at tage højde for. Derfor er den en rigtig god og hyggelig ting, at man kan tage den med i en hundeskov, så den kan færdes et godt og trygt sted, samtidig med at den kan gøre det den skal.

Lad din hund få nogle hyggelige rutiner

Det er ikke kun os mennesker som har rutiner. Det har vores kæledyr også. Det er blandt andet en rutine at gå ture, spise og sove. Derfor er det en hyggelig idé at gøre nogle af rutinerne ekstra sjove for din hund. Der er blandt andet ved at finde en hundeskov, hvor den kan færdes frit og trygt. Dog er det vigtigt at huske på at du skal have kontrol over din hund og kan kalde den til dig, så det bliver en god oplevelse både for din hund og dig, men også for de andre som benytter sig af den skønne hundeskov.

Gør det nemt for dig selv

Det kan være du tænker at det er bliver en svær ting at få inkorporeret i din hverdag, men det behøver det slet ikke at være. Du kan finde en hundeskov som ligger i nærheden af digwww.hundeskove.dk, så det ikke behøver at være en lang og besværlig ting for dig at gøre.

Både du og sin hund kan socialisere

En hundeskov er et rigtig godt sted at tage sin hund hen, både for hunden, men også for dig selv. Med dét menes at både din hund og du skal socialisere. Der er sikkert en masse andre ude og lufte deres hunde samme tid, som du er. På den måde kan din hund begå sig med andre hunde, og du kan få en hyggesnak med deres ejere.

Du ødelægger min nattesøvn

Sidder lige her kort inden jeg går i seng og tænker på om jeg endnu engang skal have ødelagt min søvn. Sagen er den at jeg ikke altid får “smidt” katten ud inden jeg lægger mig. Resultat er til at aflæse næste morgen i mine øjne. De har liiiidt svært ved at åbne. Katten har det med at stå midt om natten pludselig og skrabe i vindueskarmen op af gardinet. Det larmer. Katten miaver. Det larmer. Jeg vågner. Jeg kan lige så godt rejse mig og lukke katten ud, for den stopper ikke igen før det sker. Jeg lægger vågen i et par timer vis jeg er uheldig. Træt, meget træt når jeg vågner. Jeg MÅ huske at lukke den kat ud 🙂

Nå, jeg smutter lige ud og fodrer den inden jeg går ind og lægger mig. Har lige købt nyt foder. Taste Of The Wild. Spædende hvad den siger til dét. Godnat.